Avoimet kurssit

Avoimilla turvallisuus- ja ensiapukursseillamme opetamme käytännön perustiedot, jotka jokaisella kansalaisella tulisi olla. Kurssin käytyäsi sinulla on taidot toimia oikein hätätilanteessa sekä yleisimmissä sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kouluttautumalla voit pelastaa hengen!

Tulityökorttikoulutus

Ajankohta

27.05.2019 klo 08:00-16:00.
1 päivä (8h)

Sijainti

Gradia Jyväskylä
Gradia rakennus A, luokka A2.226, Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä.

Hinta

130 € / hlö, sis. alv.
Koulutuksen päätteeksi saat tulityökortin.

Voimassaolo

Tulityökortti on voimassa viisi (5) vuotta. Tulityökortti uusitaan käymällä viiden vuoden välein kahdeksan (8) tunnin tulityökurssi.

Ilmoittaudu

Tulityökurssin tavoitteena on herättää tulityöntekijät ennalta ehkäisemään tulityöonnettomuuksien synty. Kurssilla opitaan keskeinen ohjaava lainsäädäntö ja ohjeistus sekä eri osapuolten vastuut. Kurssin jälkeen ymmärretään tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkitys sekä osataan tehdä työ turvallisesti.

Tulityökoulutus sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016. Ennen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa kortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia tulitöitä: tulitöiden turvallisuustutkinto oikeuttaa tekemään vain tulitöitä, ja katto- ja vedeneristysalan tulitöiden turvallisuustutkinto vain katto- ja vedeneristysalan tulitöitä.

Tulityökurssi on työpäivän mittainen (8 tuntia) ja se sisältää kuusi oppituntia teoriaa, suojaus- ja alkusammutusharjoitukset sekä kokeen.

Koulutuksen sisältö

  • Tulityöt turvallisesti
  • Vastuut ja velvollisuudet
  • Tulityöriskit eri toimintaympäristöissä
  • Turvatoimet eri toimintaympäristöissä ja suojausharjoitus
  • Toiminta onnettomuustilanteessa
  • Alkusammutusharjoitus
  • Koe, kysymysten käsittely ja kurssin päättäminen

 

Kysy lisätietoja info@affor.fi

 

 

Ilmoittaudu

Yhteystiedot

Syötä yhteystietosi jotta voimme olla yhteydessäLaskutustiedot

Syötä vain jos ne eroavat yhteystiedoista


Jos sinulla on erikoistoivomuksia, esim.ruokavalio, tai kysymyksiä kurssista, laita ne kohtaan "lisätietoja". Vahvistamme osallistumisesi mahdollisimman pian ja lähetämme kurssikutsun noin 2 viikkoa ennen tilaisuutta.