Sopimusehdot

Turvallisuuskoulutusten ja ensiapukoulutusten yleiset sopimusehdot - Affor Oy, Jyväskylä.

Sopimusehdot

Sopimus- ja toimitusehdot

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta 5 arkivuorokautta ennen kurssin alkamista. Muussa tapauksessa veloitamme kurssista täyden osallistumismaksun.

Koulutukseen on saavuttava ajoissa. Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä voi enää osallistua opetukseen, tulee hänen maksaa koulutuksesta täysi hinta.

Äkillisen sairastumisen tai tapaturman takia myöhässä peruuntunutta kurssi-ilmoittautumista ei veloiteta. Sairastapaus tai tapaturma edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä.

Kurssimaksu

Kurssimaksu tulee suorittaa ennen koulutusta. Hintoihin lisätään alv. 24%. Kurssi-ilmoittautumisen suoritettuasi lähetämme maksutiedot sähköpostiin. Mikäli osallistuminen perutaan toimitusehtojen mukaisesti, maksu palautetaan. Maksuehto yrityksille on normaalisti 14 päivää.

Toimitamme kurssitodistuksen (todistus tai kortti), kun kurssimaksu on maksettu.

Kurssin peruuntuminen

Kurssin peruuntuessa Affor Oy tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Affor voi siirtää tai perua kurssin ilman korvausvelvollisuutta viisi arkivuorokautta ennen kurssin ajankohtaa. Afforin on perumistilanteessa esitettävä osallistujalle / tilaajalle vaihtoehtoinen mahdollisuus suorittaa kyseinen kurssi. Affor ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.

Mikäli Affor ei pysty toteuttamaan sovittua kurssia, osallistujalla on mahdollisuus osallistua kurssille toisena ajankohtana. Affor Oy ei korvaa kurssihinnan lisäksi kurssin peruuntumisesta aiheutunutta muuta haittaa tilaajalle tai osallistujalle.

Palvelua tai tilausta koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä: AFFOR OY, Y-tunnus: 2874642-9 puh: 040-5740049, Email: info@affor.fi.