Affor Oy

Affor Oy on kokonaisvaltainen turvallisuuden kehityskumppanisi. Analysoimme toimintaympäristösi ja turvallisuusosaamisen nykytilasi, jonka pohjalta toteutamme laadukkaita ja käytännönläheisiä koulutuksia niin yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille kuin julkiselle sektorille.

Affor Oy

Affor Oy on kokonaisvaltainen turvallisuuden kehityskumppanisi. Analysoimme toimintaympäristösi ja turvallisuusosaamisen nykytilasi, jonka pohjalta toteutamme laadukkaita ja käytännönläheisiä koulutuksia niin yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille kuin julkiselle sektorille. Räätälöimme koulutuksemme toimialan, toimintaympäristön sekä kohderyhmän huomioiden. Toteutamme ammattitaidolla viralliset pätevyyskoulutukset, kuten ensiapukoulutukset, alkusammutuskoulutukset, tulityökorttikoulutukset jne. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen.

Toimintamme perustuu syvälliseen asiantuntemukseen ja asiakaslähtöisyyteen – tavoitteenamme rakentaa turvallisuudesta organisaatiosi kilpailuetu.

Henkilöstömme

Meille asiakkaan toimeksianto ei ole vain toimeksianto, vaan mahdollisuus saada yhdessä aikaan loistavia tuloksia rakentamalla turvallisuudesta kilpailuetu. Me afforlaiset sitoudumme siihen, että asiakkaamme menestyvät.

Kouluttajamme ovat turvallisuusalan eri sektoreiden huippuosaajia. He ovat toimineet pitkään eri pelastus- ja turvallisuusalan kouluttaja- ja suunnittelutehtävissä sekä omaavat pitkän kokemuksen operatiivisesta johtamisesta. He työskentelevät päivittäin koulutusten aiheina olevien asioiden parissa ja pystyvät käyttämään esimerkkeinä todellisia arjen tilanteita, jotka vakuuttavat ja jäävät konkreettisesti osallistujan mieleen.

 

Palvelut

Turvallisuusvalmennukset

Palveluihimme kuuluvat turvallisuuden eri osa-alueille kohdennetut valmennukset. Valmennukset räätälöimme aina toimialan, toimintaympäristön sekä kohderyhmän huomioiden. Valmennuksen sisällön ja nykytilan määrittelyssä sekä tavoitteiden asettamisessa hyödynnämme tutkimus- ja analyysipalveluita. Valmennustemme avulla autamme yritysten ja yhteisöjen henkilökuntaa, esimiehiä, päälliköitä sekä johtajia nostamaan turvallisuusosaamisen tasoa ja rakentamaan turvallisuudesta organisaatiolle kilpailuetu.
Lue lisää

Tutkimus- ja analyysipalvelut

Tutkimus- ja analyysipalveluilla selvitämme organisaationne turvallisuuden nykytilan, kattaen sekä henkilöstön turvallisuusosaamisen että kiinteistöjen ja kaluston turvallisuuden sekä todennamme kehittämisellä saavutetut tulokset. Me tutkimme ja tunnistamme turvallisuuteen liittyvät vahvuutenne sekä tekijät, joihin panostamalla aikaansaadaan turvallisempi työympäristö sekä tuotamme ratkaisuja ja toimenpidesuosituksia turvallisuusosaamisen kehittämiseksi. Autamme asiakkaita tulkitsemaan tutkimustuloksia, kohdentamaan huomion olennaiseen sekä löytämään seuraavat oleelliset kehitysaskeleet turvallisuustason nostamiseksi.
Lue lisää

Koulutukset ja avoimet kurssit

Toteutamme pätevyyden antavia kurssimuotoisia koulutuksia kuten ensiapukoulutuksia, alkusammutuskoulutuksia ja tulityökoulutuksia. Tutustu kaikille avoimiin kursseihimme tai pyydä tarjous organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta.
Lue lisää